Senior

Sommersæson 2021
Sommersæson 2021 åbnes officielt lørdag d. 8. maj.
MEN anlægget er klargjort og der må spilles på alle baner. Vel mødt!

PADEL
Spil både tennis og indendørs padel – MEN betal kun 1x kontingent!
Spil padel tirsdage fra kl. 19 – 22 i Hal 5 i Energi Parken. Du kan også spille hele sommerperioden. Kontakt formand Jann Evers for booking af bane.

Kort om udendørstennis for seniorer
Tennis er sjov motion, som kan spilles med forskellige boldtyper tilpasset dine tennisfærdigheder.
Henvender sig til alle i alderen 18+.
Der er mulighed for at spille mandag, torsdag og søndag, samt mulighed for at spille,
når du har lyst (køb af nøgle til grusbanerne 50,- ved henvendelse til bestyrelsen).

Mandagsdouble
Mandage kl. 19 – 21
For nybegyndere og øvede.
Der spilles med skiftende makker og udover tennis lægges der vægt på hyggeligt samvær.
Klubben sørger for bolde. Ingen tilmelding. Bare mød op!

Torsdagsspil
Torsdage kl. 19 – 21.
For øvede. Ingen tilmelding. Bare mød op!

Søndagsspil
Søndage kl. 9.30/10.00 –

Voksenintroduktion
Kontakt bestyrelsen hvis du er interesseret i at lære at spille tennis og øge dit kendskab til tennisspillets regler.
Struer Tennisklub står klar med et alsidigt og fleksibelt træningsforløb som omfatter 3 træningssessioner.
Deltagergebyret er 300,- som fratrækkes kontingent ved indmeldelse i klubben.

NYHED – vintersæson 2020/21
Vi kan nu tilbyde skumtennis for alle 18år+.
Mandag kl. 16 til 17 i Hal 1 i Energi Parken.
Det er også muligt at spille som familie med yngre børn i dette tidsrum.
Kontakt bestyrelsen for yderligere info eller mød op til træning i Struer Energi Park.
Seniortennis er for alle i alderen 18+.
NB: det er desværre ikke muligt at spille pt. da indendørs idræt er
lukket ned.

Kort info om padel:
Struer Tennisklub udbyder nu den populære sportsgren padel – også kaldet padel tennis. Padel er en blanding af squash, tennis og bordtennis, men er meget lettere at komme i gang med. Spillet kræver minimale tekniske og fysiske færdigheder. Det er et socialt spil som normalt spilles to mod to, og som henvender sig til alle aldersgrupper og niveauer. Klubben stiller bat og bolde til rådighed.