Voksenintroduktion 2021

Introduktionskurset starter mandag d. 7. Juni kl. 19 og løber over 4 mandage kl. 19-21. Der vil blive fokuseret på træning af grundslag, forhånd og baghånd, grundlæggende forståelse af spillet og dets regler, således at man efter 4 x 2 timer er klar til at spille tennis.

I år er Jens Rahbek der vil stå for Voksenintroduktionskurset i år. Jens er en meget erfaren tennisspiller/træner som vi i mange år har haft glæde af i Struer Tennisklub.

Kurset koster 300kr. pr. deltager, og man får en ny ketcher ved kursets afslutning. Under træningsforløbet stiller klubben ketcher og bolde til rådighed. I skal bare møde op i fornuftigt sportstøj og med tennissko uden groft sålmønster (ødelægger grusbanerne). Hvis man efterfølgende bliver medlem af tennisklubben, refunderes kursusgebyret.

Tennis kurset afholdes på Tennisklubbens baner på Morten Andersens Passage 1 (Tidligere Park Alle (D), ved siden af Struer Energipark.

Tilmelding til Jann Evers på:

Formand@struertennisklub.dk eller 2898 8144

(Information om voksenintroduktion sommer 2023 følger snarest)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait